Ofte stilte spørsmål

Når er immatrikuleringen?
Immatrikuleringsdagen er tirsdag 14. august, kl. 09:00 på campus Gløshaugen. Det vil gå gratis busser fra hovedbygningen opp til Dragvoll etter immatrikuleringsseremonien.

Hvor lenge varer fadderuka?
Fra tirsdag 14. august til lørdag 25. august.

Hva er en linjeforening?
En linjeforening er en studentdrevet organisasjon for studenter på ditt studium. De er drevet av studenter og sørger for aktiviteter og arrangementer for alle på studiet – ikke bare i fadderuka, men også utover i semesteret og resten av året. En oversikt over de ulike linjeforeningene på Dragvoll kan du finne under «Kontakt»

Om du er usikker på hvilken linjeforening du tilhører, kan du ta kontakt med Fadderutvalget (se «Kontakt»)

Når starter undervisningen?
Undervisningsstart er mandag 20. august. Du bør du sjekke med din studieretning når du har forelesninger og aktiviteter.

Hva skjer i fadderuka?
Utrolig mye! Det er et opplegg som Fadderutvalget Dragvoll og linjeforeningene står for. Vi har mange arrangement i løpet av fadderuka, der alle skal inkluderes, og det anbefales på det sterkeste å være aktiv i starten for å få en god start på studentlivet i Trondheim.

Rekker du ikke opp til første skoledag?
Med tanke på selve fadderuka er ikke det noe problem. Det er ingenting som sier at du ikke kan hoppe på fadderukeopplegget selv om du ikke er der første dag. Se informasjon under «Kontakt» og snakk med vedkommende som står som ansvarlig for ditt studie for mer informasjon.

Lurer du på noe annet? Kontakt fadderutvalget på fellesmail fadderutvalget@gmail.com. Vi har også en Facebook-side der man kan sende melding. Skulle det haste kan kommunikasjonansvarlig nås på 41 55 10 32.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close