Velkommen som ny student! I menyen over finner du oversikt over det du trenger å vite, alt fra program til kontakt med personer på de studiene du har kommet inn på. Du vil også motta et brev fra NTNU som forklarer hvor og når du skal møte.

Fadderuka er en perfekt tid for å bli kjent med nye mennesker på. Trondheim ligger nesten midt i Norge, og trekker til seg studenter fra hele Norge – nord, sør, øst og vest. Dette betyr et mangfold av personligheter som møtes i løpet av to uker. Det blir både spennende og gøy.

Linjeforeningene ved NTNU Dragvoll er de som vil ta imot deg. En linjeforening er en studentdrevet organisasjon som sørger for det sosiale blant studenter ved sitt studie, i tillegg til å være en kontakt mot næringslivet og annet. Det er disse som skal geleide deg gjennom to uker med artige påfunn. 

Vi gleder oss til å se deg og håper du får en flott tid fremover i Trondheim! Skulle det være noe du lurer på eller ikke finner ut av, er det bare å ta kontakt med leder for Fadderutvalget Dragvoll 2013, Nicholas Lund, på 90 06 18 28.

Vel møtt!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close